Isnin, 25 Mei 2009

berkabung konon

Wei,dah naik berkulat nie...akak punyer blog..gara2 malas nak update. Banyak cerita tp bila dah buka buka blog...hilang semua idea...nie pun kemain susah akak nak habis satu citer. Mood belum mariii..

Ini sajer2 nak citer..Esok 26 May 2009 genaplah 8 thn perkawinan akak with Mr Kamarul. Sekejap jer rasa nyer...rasa macam baru jer dapat anak sorang.

actually ader citer sedih sebalik citer anniversery kitaorg yg ke 8 nie. Last week sajer2 sms Mr Kamarul..ajak dating berdua pada 26/5 ni..tp seperti biasa respon dari org yg mmg tak romantik ...akak dah lali ..jawapan dari sms dia " thn nie saya berkabung, tanak seleberate any occasion"..dia nak berkabung utk kepemergian ayahanda nye mgadap ilahi pada 26 April lepas.

so akak pun kena turut serta lah dlm activiti berkabung..sob..sob..sedih ler.. sbb sure bila berkabung mesti tak leh dpt hadiah..sedih lahi

Tp kan yg akak makan hati nie..smlm adalah bezday my lovely doter yg ke4, Mr kamarul bole belikan dia rantai leher silver dari kedai emas TOMEI..boley pulak...tgok nie tak semena2 akak jeles ngan anak sendiri...kui3

Akak tak kira..balik ni nak jugak mintak benda yg sama dari Mr Kamarul..rasa2 bole dapat tak???

13 comments:

Destinasiku berkata...

aku turut simpati...

HAPPY ANNIVERSARY!!!!

ko leh try. cuba pakai bj tido yg plg seksi tu...pastu ko tahu lah nk wat apa kan. tk kan itu pun aku nk ajar...ekekekek

Mr kamarul tk romantik langsung!sian kwn aku nie

Destinasiku berkata...

Akak pun turut simpati..sob..sob..

HAPPY ANNIVERSARY.

aku rs ko leh try. mlm nie pkai bj tido yg plg seksi tu.pastu ko pun tahu lah kan nk wat camne. tk kan itu pun aku nk ajar.

Mr kamarul tu tk romantiklah!sian kwn akak nie

khai berkata...

sedih kan citer aku nie,..kau tak yah suruh aku pakai baju sexy2 pun..tak pakai aper2 pun aku dah try...fail tau..sob..sob

Ibu 3 heroes berkata...

lor.. siannya... tapi nak kasi tips tu tak reti ler.. malu ngan leen, org bujang pun pandai kasik tips gitu..har3..

jgn le sedih tu mesti mr kamarul saja nk kasik surprise tu.. tunggu je le..

apa2 pun happy anniversary! moga berkekalan hingga ke akhir hayat.

khai berkata...

terima kasih semua...taper lah tak dpt hadiah dr Mr Kamarul pun tak per ..dpt ciuman penuh makna dari dia pun ok jugak..sajer jer nak bagi aleen jeles..kih3

aziezd berkata...

HAPPY ANNIVERSARY!!!!


x sangka pulak bulan yg sama gan aku..cuma aku 29/05 je...

but this year we all buat kenduri doa selamat coz dah 10 thn...kan...

harap2 semuanya akan berkekalan & berbahagia hingga ke akhir hayat...

amin...

jemput lah dtg ke rumah leh kita raikan sama2 ....

aziezd berkata...

tpkan gan anak pompuan tu ada kalanya akan ada jeles gak...

x pelah Khai apa yg kita dpt tu..dah kira ok lah gak...

yg paling penting kasih sayangnya tetap teguh utk kita....

Eazyshop2u berkata...

New stock arrived!! (4 June) POLO, PUMPKIN PATCH, OSH KOSH, BLUEBERRY & MOTHERCARE...Grab yours while stock last!! http://eazyshop2u.blogspot.com/

ainalisa berkata...

Wah lamanya bertahan rumah tangga mu..congrats!I yg baru 2 thn ni pon bnyk dugaan..kekeke..
Apsal skang nk ngomel,dulu ms becinta x kan tak tau x romantik..hehe..tp i believe,he luv u so much:)

Cuties Cup Cakes berkata...

Happy Anniversary... walaupun dah lewat aku wish juga lar... baru ni pun bukak blog.. huuhuhu

Cuties Cup Cakes berkata...

HAPPY ANNIVERSARY!
tau dah lewat, tapi nak wish gak.. baru ne je pun leh update blog .. huhu

Cuties Cup Cakes berkata...

HAPPY ANNIVERSARY!
tau lewat tapi nak wish jugak.. awat lain macam ko nye blog.. heheh baru prasan dalam BM.. kelakar lar hyperlink tu 'RUNTUHKAN ULASAN'... hahahah

Ibu kami berkata...

khai, sbb hang rajin sgt update blog so dah kena tag ye.. visit my blog alrite.. jgn mare